Меню сайта |
|
 |
Статистика |
Онлайн всего: 5 Гостей: 5 Пользователей: 0 |
 |
|
 | |  |
| Главная » 2014 » Март » 30
Просмотров:
390
|
Добавил:
ejecoll
|
Дата:
30.03.2014
|
Весілля - особливий день для молодої пари. Його хочеться відсвяткувати по-особливому, аби моменти щастя і радості запам'яталися назавжди. А як приємно разом з дітьми чи онуками переглядати весільний альбом чи відео, згадувати найприємніші моменти. Про те, як зробити день одруження незабутнім, тернополянам у ТРК "Подоляни" 20-21 квітня розповіли організатори і учасники IV Західноукраїнського весільного фестивалю. Для майбутніх наречених фахівець із весільного макіяжу Олена Нечипорук провела низку майстер-класів, Мальва Бочкарьова поділилася досвідом в організації весіль, відомий фотомайстер Володимир Щурко розповів про особливість весільних світлин, а найкращі кондитери краю частували смачною випічкою. "У цьому сезоні трендовим кольором для урочистих подій є м'ятний відтінок. Весільна атрибутика і банкетна зала у таких барвах матиме неперевершену естетику і красу. М'ятний колір є досить загадковим і водночас приємним і м'яким для візуального сприйняття. Це своєрідне балан
...
Читать дальше »
Просмотров:
418
|
Добавил:
ejecoll
|
Дата:
30.03.2014
|
Просмотров:
3011
|
Добавил:
ejecoll
|
Дата:
30.03.2014
|
Просмотров:
4037
|
Добавил:
ejecoll
|
Дата:
30.03.2014
|
Просмотров:
564
|
Добавил:
ejecoll
|
Дата:
30.03.2014
|
Для глазури: сахарная пудра - 225 гр. белок яичный - 1 шт. лимонный сок - 1 ст.л. Приготовление. В сотейнике соедините сахар, мед, молоко и масло. Поставьте его на водяную баню и постоянно помешивая, грейте до тех пор, пока сахар не растворится. В миску просейте муку, имбирь, гвоздику, разрыхлитель и соль, перемешайте. Вбейте яйцо, перемешайте и добавьте жидкие ингредиенты. Замесите тесто вилкой, а затем руками. Соберите тесто с шар и переложите на стол, присыпанный мукой. Разогрейте духовку до 180С. Противень выстелите бумагой. Присыпьте стол мукой и раскатайте тесто в пласт толщиной 0,5-0,7 см. Формочками вырежьте фигурки, переложите и на противень на расстоянии 2-3 см друг от друга. Выпекайте в разогретой духовке 8-10 минут. Готовые пряники остудите на решетке и украсьте глазурью. Глазурь. В миске соедините все ингредиенты для глазури,
...
Читать дальше »
Просмотров:
313
|
Добавил:
ejecoll
|
Дата:
30.03.2014
| |
| |
 | |  |
|
Форма входа |
|
 |
Поиск |
|
 |
Календарь |
|
 |
Архив записей |
|
 |
|