Весілля - особливий день для молодої пари. Його хочеться відсвяткувати по-особливому, аби моменти щастя і радості запам'яталися назавжди. А як приємно разом з дітьми чи онуками переглядати весільний альбом чи відео, згадувати найприємніші моменти. Про те, як зробити день одруження незабутнім, тернополянам у ТРК "Подоляни" 20-21 квітня розповіли організатори і учасники IV Західноукраїнського весільного фестивалю. Для майбутніх наречених фахівець із весільного макіяжу Олена Нечипорук провела низку майстер-класів, Мальва Бочкарьова поділилася досвідом в організації весіль, відомий фотомайстер Володимир Щурко розповів про особливість весільних світлин, а найкращі кондитери краю частували смачною випічкою.
"У цьому сезоні трендовим кольором для урочистих подій є м'ятний відтінок. Весільна атрибутика і банкетна зала у таких барвах матиме неперевершену естетику і красу. М'ятний колір є досить загадковим і водночас приємним і м'яким для візуального сприйняття. Це своєрідне балансування на межі декількох відтінків. Хочу сказати, що тернополяни у своїх смаках все-таки більше орієнтовані на європейської традиції. Окрім того, в наших реаліях саме м'ятний відтінок найкраще підходить для оформлення будь-якої зали. У Тернополі досить багато ресторанів і кафе оформлені в зелених кольорах. Декорації та різні дрібнички м'ятного відтінку допомагають пом'якшити візуальне сприйняття таких приміщень і додати відчуття тепла і комфорту. Інша модна тенденція - паперові квіти, які ми виготовляємо вручну", - поділилася своїми професійними таємницями директор весільної агенції "Бізе" Юлія Кулик.
Галерея №60. "Весільний фестиваль"
Фото: Яніна Чайківська
Найнесподіванішими варіантами весільної випічки усіх відвідувачів здивував кондитерський дім Блажевських. Від розмаїття тістечок і тортів розбігалися очі. Насправді кожен смаколик був схожий на мистецький шедевр. На пряниках і тортах увагу привертали витончені візерунки, намальовані шоколадною глазурю вручну. Технолог Оксана Кундрат розповіла, що тернополяни віддають перевагу українській і європейській випічці. "Ми завжди тримаємо руку на пульсі усіх новинок, що з'являються на кондитерському ринку, постійно відвідуємо спеціалізовані виставки, запроваджуємо нові тенденції кондитерського мистецтва у себе на виробництві. Усі вироби, окрім відсадного печива, робимо вручну. У нас в однаковій мірі замовляють традиційні для нашого регіону маківники чи сирники і фуршетні варіанти тістечок", - додала технолог.
Найщедрішим учасником фестивалю була весільна агенція "Марія VIP", яка кожному, хто замовив весільну сукню під час фесту, подарувала обручку з діамантом. Для чоловіків найцікавішим став чемпіонат із метання весільних підв'язок. Понад двадцять учасників упродовж двох днів змагалися за головний приз - поїздку до Будапешту.
На сайті "Тернопіль Вечірній - найсвіжіші новини Тернополя" вітаються коментарі та живі дискусії.
Дозволяється конструктивна критика по темі.
Коментарі, які містять нецензурну лексику, персональні образи, провокації, маніпуляції і тролінг, будуть видалені з сайту без попередження та жодних пояснень.
Якщо ви зауважили коментарі, які не відповідають цим стандартам, будь-ласка, повідомте про це редакцію. Ми приймемо міри, щоб заблокувати порушника.